Verhuisbedrijf Wassenaar

Wassenaar bestaat uit een dorpskern met daaromheen een bosrijke omgeving met veel villa’s en landhuizen. Vele hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen. Behalve aan veel vermogende bewoners bieden deze onderdak aan bedrijven en consulaten. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben er hun woning op het landgoed Eikenhorst. Het landgoed Duinrell is in gebruik als pretpark. Ook renbaan Duindigt, de enige overgebleven gras-renbaan in Nederland, ligt in Wassenaar.

Verhuisbedrijf Wassenaar

Wanneer u verhuist van of naar Wassenaar heeft u een verhuisbedrijf nodig. Pro-Moverz verhuisbedrijf Wassenaar staat voor u klaar met een ervaren team zodat uw verhuizing soepel en naar wens verloopt. Wij zijn actief in Wassenaar en omgeving.

Wilt u gebruik maken van ons verhuisbedrijf Wassenaar en wellicht ook inpakwerk laten verzorgen dan is dat mogelijk. Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of onze aanbiedingen van de maand? Kijk dan op onze Home pagina/website!

Tevens: —– verhuisdozen te huur tegen zeer scherpe tarieven —– U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de nodige verhuisdozen. Al 1 zorg minder!

  • Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of aanbiedingen van de maand?
  • Meer informatie