Verhuisbedrijf Voorschoten

Het dorp Voorschoten is in het noorden vastgebouwd aan Leiden, waarvan het gescheiden is door het Korte Vlietkanaal en de spoorlijn Den Haag–Leiden. Het dorp is ingeklemd tussen deze spoorlijn in het westen en het Rijn-Schiekanaal (de Vliet) in het oosten. De gemeente heeft een groen karakter, vooral aan de zuid- en westkant, waar de Duivenvoordecorridor een onderdeel is van de Ecologische hoofdstructuur.

Verhuisbedrijf Voorschoten

Wanneer u verhuist van of naar Voorschoten heeft u een verhuisbedrijf nodig. Pro-Moverz verhuisbedrijf Voorschoten staat voor u klaar met een ervaren team zodat uw verhuizing soepel en naar wens verloopt. Wij zijn actief in Voorschoten en omgeving.

Wilt u gebruik maken van ons verhuisbedrijf Voorschoten en wellicht ook inpakwerk laten verzorgen dan is dat mogelijk. Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of onze aanbiedingen van de maand? Kijk dan op onze Home pagina/website!

Tevens: —– verhuisdozen te huur tegen zeer scherpe tarieven —– U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de nodige verhuisdozen. Al 1 zorg minder!

  • Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of aanbiedingen van de maand?
  • Meer informatie