Verhuisbedrijf Voorburg

Voorburg is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal (ook Vliet genoemd) en grenst aan Den Haag, Rijswijk en (binnen de eigen gemeente) aan Leidschendam. Hoewel Voorburg geheel is vastgegroeid aan Den Haag heeft het een oude dorpskern en een eigen geschiedenis. Voorburg is geheel verstedelijkt. Binnen de grotere gemeente Leidschendam-Voorburg zijn nog wel landelijke gebieden.

Verhuisbedrijf Voorburg

Wanneer u verhuist van of naar Voorburg heeft u een verhuisbedrijf nodig. Pro-Moverz verhuisbedrijf Voorburg staat voor u klaar met een ervaren team zodat uw verhuizing soepel en naar wens verloopt. Wij zijn actief in Voorburg en omgeving.

Wilt u gebruik maken van ons verhuisbedrijf Voorburg en wellicht ook inpakwerk laten verzorgen dan is dat mogelijk. Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of onze aanbiedingen van de maand? Kijk dan op onze Home pagina/website!

Tevens: —– verhuisdozen te huur tegen zeer scherpe tarieven —– U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de nodige verhuisdozen. Al 1 zorg minder!

  • Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of aanbiedingen van de maand?
  • Meer informatie