Verhuisbedrijf Leidschendam

Van het oude dorp Leidschendam is behalve de kerken en enkele artnouveau-winkelpanden weinig bewaard gebleven. Rondom de dorpskern liggen verschillende grote kantoorgebouwen.

Sinds maart 2009 is Leidschendam de zetel van een instelling van de Verenigde Naties, namelijk het Libanontribunaal. Dit tribunaal zetelt in het voormalige gebouw van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) aan de Dr. van der Stamstraat.

Leidschendam heeft een overdekt winkelcentrum (Leidsenhage) met zo’n 180 verschillende winkels.

Verhuisbedrijf Leidschendam

Wanneer u verhuist van of naar Leidschendam heeft u een verhuisbedrijf nodig. Pro-Moverz verhuisbedrijf Leidschendam staat voor u klaar met een ervaren team zodat uw verhuizing soepel en naar wens verloopt. Wij zijn actief in Leidschendam en omgeving.

Wilt u gebruik maken van ons verhuisbedrijf in Leidschendam en wellicht ook inpakwerk laten verzorgen dan is dat mogelijk. Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Bij Pro-Moverz bent u gegarandeerd van een prettige en stressloze verhuizing. Al onze verhuizers zijn professioneel, klantvriendelijk, gemotiveerd, opgeleid en sterk. Al met al, Pro-Moverz is een verantwoorde keuze en een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen, GROOT of klein. Wij zijn gespecialiseerd in zowel Particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen. Voor deskundig advies rondom uw verhuizing en onze speciale combinatie- en/ of verhuispakketten kunt u contact met ons opnemen op 070-8880580 of via info@Promoverz.nl

Verhuisbedrijf Pro-Moverz opereert door heel Nederland en is gespecialiseerd in verhuizingen van of naar Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Gouda, etc..

Verhuisbedrijf Pro-Moverz is verantwoordelijk voor vele succesvolle verhuizingen per dag met uiterst tevreden klanten. Niet voor niets wordt verhuisbedrijf Pro-Moverz zo hoog gewaardeerd door al onze tevreden klanten die u voor zijn geweest.

Ook benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of onze aanbiedingen van de maand? Kijk dan op onze Home pagina/website!

Tevens: —– verhuisdozen te huur tegen zeer scherpe tarieven —– U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de nodige verhuisdozen. Al 1 zorg minder!

  • Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of aanbiedingen van de maand?
  • Meer informatie