Verhuisbedrijf Amsterdam

“Amsterdam en zijn prachtige grachten dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. Deze plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst.”

Goedkoop & professioneel verhuisbedrijf Amsterdam

Zoekt u een goedkoop, maar toch professioneel verhuisbedrijf voor in de regio Amsterdam? Welkom bij Verhuisbedrijf Amsterdam, Pro-Moverz!

Wanneer u verhuist van of naar Amsterdam dan staat ons verhuisbedrijf Amsterdam, Pro-Moverz, voor u klaar. Ons verhuisbedrijf Amsterdam heeft een ervaren en opgeleid team tot uw beschikking zodat uw verhuizing soepel en naar wens verloopt. Een zorgeloze verhuizing met 100% tevreden klanten is ons motto. Ons verhuisbedrijf Amsterdam is actief in Amsterdam en omgeving. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiceerd en actief in en rondom: Haarlem, Hoofddorp, Alkmaar, Almere, etc.. Goedkoop maar toch professioneel verhuizen doet u met verhuisbedrijf Amsterdam, Pro-Moverz!

Amsterdam met zijn mooie grachten, smalle en drukke straten, biedt voor verhuizingen soms de nodige uitdaging. De smalle straten, stijle trappen en woningen zonder een interne lift vormen hierbij de grootste uitdaging. Ons verhuisbedrijf Amsterdam helpt en adviseert u hierbij. U kunt hierbij denken aan het regelen van een parkeerontheffing, het omleiden van het doorgaand verkeer, het gebruik maken van een verhuislift, enz.

Studentenpakket (goedkoop verhuizen speciaal voor studenten)

Ook als student kunt u zich door ons laten verhuizen. Bij het aantonen van een studentenpas ontvangen studenten standaard 5 % korting op de prijs van hun verhuizing. Ons verhuisbedrijf Amsterdam denkt mee met studenten en wil de verhuiskosten voor een student in Amsterdam ook zo laag mogelijk houden. Soms is het inhuren van een verhuisbedrijf in Amsterdam ook voor studenten onvermijdelijk. Verhuisbedrijf Pro-Moverz Amsterdam, staat ook voor u klaar!

Parkeerontheffing

Gaat u in, van of naar Amsterdam verhuizen? Dan heeft u waarschijnlijk een parkeerontheffing nodig!

In sommige gevallen kunt u het blokkeren van een straat niet vermijden tijdens uw verhuizing. Indien het verkeer tijdens uw verhuizing verhinderd wordt, kan Pro-Moverz een parkeerontheffing in orde maken zodat u gerust kunt zijn tijdens uw verhuizing. Ook het omleiden van het verkeer zal door Pro-Moverz geregeld worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eventuele bekeuringen die tot een onprettige ervaring en hoge kosten kunnen leiden tijdens uw verhuizing. De kosten hiervan verschillen per stadsdeel en zullen van tevoren met u besproken worden.

Wilt u gebruik maken van ons verhuisbedrijf in Amsterdam en wellicht ook inpakwerk laten verzorgen dan is dat ook mogelijk. Meer weten over goedkoop verhuizen en verhuisbedrijf Amsterdam, Pro-Moverz? Neem direct contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf inhuren te bespreken.

Overige kluswerkzaamheden/diensten van Pro-Moverz
Behalve voor een verhuizing kunt u bij Pro-Moverz ook terecht voor bijvoorbeeld kluswerkzaamheden of een (tijdelijke) opslag voor uw goederen. U kunt Pro-Moverz dus ook inhuren om uw meubelen te demonteren of te monteren. Ook het bezemschoon opleveren van uw woning valt onder onze dagelijkse werkzaamheden. Ook voor het in- en uitpakken van uw goederen staan onze vrolijke en opgeleide medewerkers u graag van dienst.

Bekijk onze overige diensten

  • Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of aanbiedingen van de maand?
  • Meer informatie