Servicegebieden

De servicegebieden van verhuisbedrijf Pro-Moverz

Pro-Moverz opereert landelijk en is gespecialiseerd in verhuizingen in en rondom de Randstad. Of het nu Amsterdam betreft met haar prachtige grachtengordel of Delft welke tot de 17e eeuw een van de grote steden in het graafschap (later provincie) Holland was, onze specialisatie houdt voor u als klant in dat we nog sneller inzetbaar zijn voor al uw verhuizingen. U kunt hierbij denken aan kleine verhuisopdrachten zoals op dezelfde dag een afspraak kunnen maken om bijvoorbeeld een zitbank of koelkast te verhuizen van of naar Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Amsterdam, Delft, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Gouda, etc.. Ook een complete ontruiming of bedrijfsverhuizing valt onder onze specialisatie. Verder kunnen wij voor uw verhuizing alle nodige ontheffingen zoals parkeerontheffingen, etc., op zeer korte termijn regelen zodat u over alle ruimte en benodigde faciliteiten beschikt op de dag van uw verhuizing.

Bij Pro-Moverz bent u gegarandeerd van een prettige en stressloze verhuizing. Al onze verhuizers zijn professioneel, klantvriendelijk, gemotiveerd, opgeleid en sterk. Al met al, Pro-Moverz is een verantwoorde keuze en een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen, GROOT of klein. Wij zijn gespecialiseerd in zowel Particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen. Voor deskundig advies rondom uw verhuizing en onze speciale combinatie- en/ of verhuispakketten kunt u contact met ons opnemen op 070-8880580 of via info@Promoverz.nl

Verhuisbedrijf Pro-Moverz opereert door heel Nederland en is gespecialiseerd in verhuizingen van of naar Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Gouda, etc..

Verhuisbedrijf Pro-Moverz is verantwoordelijk voor vele succesvolle verhuizingen per dag met uiterst tevreden klanten. Niet voor niets wordt verhuisbedrijf Pro-Moverz zo hoog gewaardeerd door al onze tevreden klanten die u voor zijn geweest.

  • Benieuwd naar onze overige diensten zoals kluswerkzaamheden of aanbiedingen van de maand?
  • Meer informatie