Diensten

Complete verhuizing

Bij ons kunt u terecht voor uw algehele verhuizing tegen de goedkoopste prijs. Wij verhuizen zowel zakelijke als particuliere klanten door heel Nederland. Onze ervaren verhuizers zijn snel en professioneel. Tevens zijn alle verhuizingen verzekerd zodat u onbezorgd kunt verhuizen. Goedkoop en professioneel verhuizen is dus wel mogelijk!

In- en uitpakwerkzaamheden

Verhuisstress? Te weinig tijd? Te druk met werk? Maakt u zich geen zorgen! Wij hebben een ervaren in- en uitpakteam klaar staan om u bij te staan in deze drukke verhuisperiode.
Wij kunnen alle inpakmaterialen leveren.

Demontage & montage van meubelen

Onze ervaren collega’s zullen uw grote en bijzondere meubelstukken professioneel en schadeloos demonteren en klaar zetten voor de verhuizing. Na de verhuizing zullen zij deze, indien gewenst, weer op een professionele manier monteren. Onze collega’s beschikken over de juiste gereedschappen en inpakmateriaal om uw meubelstukken op een professionele en verantwoorde manier te (de-) monteren.

Maatwerk

Voor de niet standaard verhuizingen hebben wij de beste oplossingen. Onze ervaren verhuizers bespreken de situatie grondig met u door om de beste opties en oplossingen te bedenken en bepalen. Hoe uitzonderlijk of ingewikkeld de situatie ook is, wij zorgen er samen voor dat uw verhuizing plezierig en feilloos verloopt.

Tijdelijke opslag

Soms is het niet mogelijk om gelijk naar uw nieuwe woning te verhuizen. Dit kan het geval zijn als u nog moet wachten op de oplevering ervan. Tijdelijke opslag kan in dit geval de uitkomst bieden. Wij regelen dit voor u! Door onze grote netwerk van opslagruimten bieden wij u de mogelijkheid om opslagruimte naar eigen wensen te kiezen.

Klus -en onderhoud

Heeft u alleen een klusser, vakman of Handyman nodig? Voor 23,- euro per uur heeft u al gespecialiseerde, ervaren en professionele klusser in dienst. Neem contact met ons op voor meer info. Wij verbinden u gelijk door met de juiste klusser zodat u gelijk meer info en eventueel een prijsindicatie kunt ontvangen voor de uit te voeren werkzaamheden.